Liefde - Seks - Tantra

 

Liefde & Romantiek

De meest veelvoorkomende vraag die ik krijg is heb je wel seks, ja ondanks het feit dat ik geen orgasme kan krijgen heb ik wel seks, alleen beleef ik het op een hele andere manier, dat is niet 123 uit te leggen, tantra is voor mij een belangrijk onderdeel van mijn liefdesleven, op die manier maak je op een hele intense manier kennis met je eigen lichaam maar ook met die van mijn liefdespartner waar ik op dat moment mee ben.

Dat ik geen orgasme kan krijgen is voor mij geen belemmering van mijn seksleven, mijn liefdespartners kunnen dat wel en zolang zij genieten, geniet ik ook, ons liefdesleven is geen èènrichtingsverkeer. Er wordt wel degelijk rekening met me gehouden ze weten wat ik lekker en fijn vindt, dus ik geniet er volop van. 

Maar wij drieën genieten, ieder op zijn/haar eigen manier. Dat maakt onze liefdesrelaties zo fijn, ik kan me geen beter liefdesleven voorstellen dan dat ik nu heb. 

Ik heb met Peggy en Ronald een liefdesverbintenis we wonen ieder apart, hebben een eigen leven maar toch ben ik met een ieder verbonden en dat blijft zo. Op facebook staat relatie ingevuld en zo voelt het voor mij ook.

Ondanks het feit dat ik Ronald niet vaak zie heb ik geen behoefte aan een andere man in mijn leven, onze momenten zijn spaarzaam maar op het moment dat we bij elkaar zijn is het intens genieten en dat is voor mij voldoende. En soms komen we elkaar tegen op de whisky of gin festival en dan is een hartstochtelijke kus ook een aangenaam iets.