Liefde - Romantiek - Tantra

 

Liefde & Romantiek

De meest veelvoorkomende vraag die ik krijg is heb je wel seks, nou niet op de manier zoals het eigenlijk hoort te zijn, ik kan geen orgasme krijgen, dat is voor mij niet vervelend want ik heb het nooit gehad. En toch heb ik een heel erg fijn liefdesleven met zowel mijn vriendin als met mijn vriend, hoe ik dat doe laat ik in het midden dat is privé. Maar wij drieën genieten, ieder op zijn/haar eigen manier. Dat maakt onze liefdesrelaties zo fijn, ik kan me geen beter liefdesleven voorstellen dan dat ik nu heb. Tantra (massage & intiem) is er een onderdeel van. 

Ik heb met beiden een liefdesverbintenis we wonen ieder apart, hebben een eigen leven maar toch ben ik met een ieder verbonden en dat blijft zo. Komt ook niemand tussen ik heb genoeg aan mijn twee geliefdes.

Bij mijn relatiestatus op facebook staat niets ingevuld want ik kan geen twee geliefdes vermelden nu begrijp je wel waarom. Voor mij is het de normaalste zaak van de wereld om 2 geliefdes te hebben, ik weet dat het voor anderen niet zo vanzelfsprekend is, maar ja wij voelen ons er happy bij dus waarom niet. En het houdt me jong en wild, het bedrijven van de liefde is een heerlijk iets.